Metallin maalaus

Metalliosien jauhemaalaus rakennus- ja metalliteollisuuden yritysasiakkaille on Sarja-Maalaamo Oy:n päätyötä. Maalaamme esimerkiksi ohutlevyosia, metallilistoja, säleikköjä, vesipeltejä, rautarakenteita, putkirakenteita, IV-osia, putkia, verkkolevyjä, ohutlevykasetteja, luukkuja, metallikaappeja… Tämän lisäksi olemme maalanneet tuotteita esimerkiksi telakkateollisuudelle.

Sisäkattotuotteiden maalaus

Sarja-Maalaamo on rutinoitunut sisäkattotuotteiden pintakäsittelijä. Maalaamme useille eri asiakkaille mm. metallikattoja niihin kuuluvine listoineen, säleineen, ritilöineen tai verkkoineen. Näiden lisäksi maalaamme myös mm. sisäkattoon tulevia kipsilevyjä, kuitulevyjä ja akustiikkalevyjä.

Keittiökaapin ovet uuteen uskoon

Keittiökaapin ovien sekä väliovien uudelleenmaalaaminen on tärkeä osa toimintaamme. Ovien maalauksissa yhdistyy kaksi mielestämme tärkeää asiaa. Ovien uudelleenmaalaaminen on ekologinen remontointitapa sillä perussiistejä käyttökuntoisia vanhoja ovia ei tarvitse heittää pois vaan niiden käyttöikä kasvaa oleellisesti. Kodin ilme muuttuu kustannustehokkaasti ja vaivattomasti kun maalatut ovet asennetaan paikoilleen.